covid19

Vanzelfsprekend heeft de gezondheid van onze gasten en medewerkers onze hoogste prioriteit. Volgens de richtlijnen van de overheid en veiligheidsregio’s is het toegestaan dat eet- en drinkgelegenheden geopend zijn per 1 juni 2020. Wij verwijzen u graag naar het RIVM voor een antwoord op de meest gestelde vragen.

Rebel Horeca stelt hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen zijn alle restaurants volledig aangepast op de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf.

Maatregelen

Wij laten u graag zien welke maatregelen Rebel Horeca in de restaurants genomen heeft voor de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers, en om risico’s op besmetting en verspreiding van het virus te voorkomen.

Kosteloos Annuleren
Om u gerust te stellen bieden wij u de mogelijkheid om kosteloos te annuleren, zodat u nooit uw geld kwijt bent en u altijd de mogelijkheid heeft om uw boeking te verplaatsten naar een ander moment, of te annuleren. Om welke reden dan ook!

WAT WIJ BIJ ONZE RESTAURANTS DOEN OM DE VEILIGHEID VAN ONZE GASTEN TE WAARBORGEN:

  • Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
  • Alle restaurants zijn voorzien van informatie over COVID-19 en managementinstructies.
  • Verbeterde protocollen voor reiniging en hygiëne.
  • Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen en kaartterminals met antibacteriële vloeistoffen.
  • Naleving van de procedures voor het omgaan met collega’s die ziek zijn.
Maatregelen in onze restaurants:
  • Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.
  • Wij hanteren het maximale aantal gasten conform de normen van het RIVM
  • Alle besmettingsgevoelige punten worden extra vaak gereinigd
  • Betaling bij voorkeur met pin of contactloos

Tevens willen aan u vragen om onderstaand in acht te nemen:

Was regelmatig uw handen met water en zeep, hoesten en niezen aan de binnenkant van uw elleboog en maak gebruik van papieren zakdoekjes (na eenmalig gebruik wegwerpen). Vermijd tevens het schudden van handen.

Mocht u echter ziekteverschijnselen krijgen zoals koorts (verhoging naar 38 graden Celsius), hoesten of verkoudheid dan willen wij u vragen om een inschatting voor uzelf te maken en de richtlijnen zoals het RIVM ze afgegeven heeft te volgen. In geval van twijfel: kies voor voorzichtigheid, beperk uw sociale contacten en blijf zoveel mogelijk thuis.

Het spreekt voor zich dat het Coronavirus impact heeft op ons allemaal en op onze organisatie maar gezondheid gaat boven alles. Wanneer er zaken wijzigen, dan brengen wij u daar uiteraard van op de hoogte.

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers Rebel Horeca