Formule Nee

Met net zo veel teleurstelling als begrip. Lazen ook wij het bericht dat de langverwachte Grand Prix van Nederland op zondag 3 mei in verband met het Coronavirus van de kalender wordt geschrapt. Daarmee komt helaas ook een einde aan de Formule Einstein. De actie van Rebel Horeca, waarmee deelnemers kans maakten op 4 x 2 kaarten voor die Dutch GP op circuitpark Zandvoort. De al uitgedeelde stempels en ingeleverde stempelkaarten zijn tot ons verdriet vanaf heden ongeldig. Mocht er wellicht een nieuwe datum voor de race komen, dan zullen we opnieuw kijken naar de mogelijkheden om tickets te regelen voor onze Rebel-gasten.

Heb je een stempelkaart met meer dan twee stempels, stuur dan je kaart naar Rebel Horeca, want je maakt kans op dinerbonnen ter waarde van €500,-

WIN 2 EXCLUSIEVE TICKETS VOOR DE GRAND PRIX OP HET CIRCUIT VAN ZANDVOORT

Rebel Horeca geeft 4x twee personen de kans om de Dutch GP bij te wonen en Max Verstappen misschien wel de eerste Formule 1 race in 35 jaar tijd op eigen bodem te zien winnen middels een in Leiden uitgestippeld stempelkaartparcours langs de 5 locaties van Rebel Horeca.

Om kans te kunnen maken op die felbegeerde tickets, is het zaak om zelf die Grand Prix van Leiden keurig netjes uit te rijden. Dat hoeft natuurlijk niet op één dag, en meerdere pitstops zijn toegestaan. Echter, het is wel belangrijk om aan onze crew een stempel te vragen, zodat jouw volle stempelkaart meedingt naar tickets voor de Grand Prix van Nederland op zondag 3 mei.

Stempelkaarten en stempels kun je scoren bij onderstaande locaties:

EINSTEIN

De stempel wordt bij Einstein verdiend met een hoofdgerecht.
Tip! MADIWO special: Kip- of ossenhaassaté met een pitcher Heineken of karafje wijn voor slechts 15,- per persoon. (vanaf 2 personen)

BUDDHAS

Hoewel Thailand op het moment niet op de Grand Prix-kalender staat, doet-ie in Leiden gewoon mee. Een hoofdgerecht bij Buddhas levert de volgende stempel op. Van zondag tot en met donderdag.

PAKHUIS

Bij Pakhuis ben je sowieso een winner. Met ons Chicken Dinner.
Van zondag tot en met donderdag kip van ’t spit met een pitcher Heineken of een karafje wijn voor 12.50 per persoon. (vanaf 2 personen)

APERITIVO

In Italie houden we van eenvoud: geniet zeven dagen per week bij Aperitivo van een heerlijke pasta of pizza naar keuze, en ontvang jouw volgende stempel voor de Grand Prix van Leiden.

VAN BUUREN

Geniet van het ontbijt of de lunch bij Van Buuren, en scoor meteen de stempel die je nóg dichter bij Zandvoort brengt.

* Formule 1-liefhebbers die niet van vlees houden kunnen een vega gerecht van de kaart kiezen bij Pakhuis.