OVER REBEL HORECA

Op 1 oktober 2016 werd de REBEL HORECA GROEP onder het genot van een goed glas wijn opgericht door authentiek horecadier Singha Witteman en ondernemer Bas Bloemink. Een oud-Hollandse match made in heaven, want door het samenvoegen van expertises werd de REBEL HORECA GROEP in één klap één van de grootste horecaorganisaties van Nederland.

Groot, ja. Maar zonder ooit de gastvrijheid uit het oog te verliezen. En immer onze gewaardeerde gast op de eerste plaats te laten staan.

Smaken      

Je vindt de zeven locaties van ons jonge en dynamische bedrijf op verschillende locaties in Den Haag, Leiden en Amsterdam. Van evenementenlocaties tot restaurants, en stuk voor stuk unieke zaken met een geheel eigen karakter. Met wederom één gemeenschappelijke deler: gastvrijheid. Waar we vanuit ons hoofdkantoor in Leiden en op de verschillende werkvloeren dagelijks met een enthousiast team over waken.

Inmiddels heeft de REBEL HORECA GROEP ruim 200 man en vrouw in dienst, die er louter plezier in vinden om het onze gasten simpelweg naar de zin te maken.